Succes gegarandeerd bij het kopen van Microsoft Office 2019

Misschien heb je het al gehoord: de nieuwe versie van Microsoft Office is uit. Met Microsoft Office 2019 op jouw computer of laptop ben je weer helemaal up-to-date. Dat is wel zo handig in deze tijd waarin digitale middelen onmisbaar zijn. Ben je student, (young) professional of een hobbymatig gebruiker van Office? Dat maakt allemaal niet uit. Iedereen kan profiteren van de voordelen van Office 2019. Ontdek de verbeteringen van Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Meer weten? We leggen je uit hoe je Microsoft Office 2019 kunt kopen, installeren en activeren. 

Profiteren met Microsoft Office 2019


Microsoft Office 2019 beschikbaar sinds het najaar van 2018. Deze nieuwe versie van Office is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zeker het geld zeker waard om in dit product te investeren. Je kunt namelijk van allerlei voordelen profiteren. Ideaal voor particulieren en voor commerciële klanten. Het is handig om te weten dat Microsoft Office 2019 een eenmalige aankoop is. Er is dus geen sprake van een abonnement. Ben je er nog niet uit welke versie het beste aansluit op jouw wensen? Graag vertellen we je alles over de verschillende versies, programma’s en verbeterpunten.

Verschillende versies, meerdere programma’s

Je staat op het punt om de gloednieuwe versie van Office 2019 aan te schaffen. Daarom geven we je nu alle informatie die je nodig hebt bij het maken van een keuze. Allereerst heb je verschillende versies van Office 2019. Voor studenten en voor thuisgebruik is Microsoft Office Home & Student een must have. Microsoft Office Professional Plus 2019 is een enorme verrijking voor particulier en zakelijk gebruik. Gaat je computer of laptop onverhoopt kapot? Geen zorgen. Je kunt de licentie probleemloos overzetten op je nieuwe apparaat. Zo heb je langdurig profijt.

De verbeteringen op een rijtje

Nieuwsgierig naar wat Microsoft veranderd heeft aan het Office pakket? We zetten de belangrijkste verbeteringen op een rijtje. Heel aantrekkelijk is de nieuwe vertaalfunctie. In Word en PowerPoint is het nu ook mogelijk om 3D-modellen te importeren. In Word kun je vanaf nu met een donker thema werken, wat ideaal is als je vaak in het donker werkt. Visueel indrukwekkende presentaties maak je met de nieuwe functie Zoom en Morph in PowerPoint. Nieuwe formules zijn toegevoegd aan Excel. In Outlook is het nu mogelijk om berichten met prioriteit extra op te laten vallen.

Microsoft Office Professional Plus 2019: kopen, installeren en activeren

Wil je graag Office 2019 kopen? Bij ons kan dat snel en veilig. Je kunt betalen met verschillende betaalmethodes. Daarna ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bericht met productcode en downloadlink. Je bent dan helemaal klaar voor het installeren. De installatie verloopt als volgt. Nadat je het bestand hebt uitgepakt ga je verder met de set up. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de instructies. Activeer Microsoft Office Professional Plus 2019 door een van de programma’s te openen. Ga akkoord met de licentievoorwaarden.

You May Also Like

Avatar

About the Author: Wendy Hagen

Wendy is een gedreven journalist en professional met een hart voor dieren. Altijd op zoek naar de waarheid, lifehacks en leuke facts.