Investeren in vastgoed

Overweegt u te investeren in vastgoed en bent u op zoek naar een solide investering dat direct rendement oplevert? Dan is het kopen van een beleggingspand dat al verhuurd is, een goede keuze.

Een beleggingspand kopen dat reeds verhuurd is, biedt enkele voordelen: als eerste heeft u direct een stabiel inkomen. De huurders zijn al geselecteerd en betalen de maandelijks huur. Er is dan weinig risico op leegstand en huurachterstand.

Als tweede bespaart het u tijd. Beleggingspanden die reeds verhuurd zijn, voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast is er al een onderhoudsplan aanwezig, zijn de werkzaamheden uitbesteed en worden deze uitgevoerd.

Over Derick.be

Vastgoedadvies De Rick, dat is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper. Meer dan 25 jaar ervaring staan tot uw dienst in de regio van Aalst en omliggende gemeenten. Bent u kandidaat-koper of -huurder? Ontdek nu ons ruim aanbod huizen en appartementen, zowel te koop als te huur.

Bent u eigenaar? Ontdek hoeveel potentiƫle kopers we voor uw woning in ons klantenbestand hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak en vraag naar uw gratis gedetailleerde waardebepaling! Zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns staan u bij met raad en daad, net als het gedreven team van gemotiveerde medewerkers.

https://www.derick.be

About the Author: Wendy Hagen

Wendy is een gedreven journalist en professional met een hart voor dieren. Altijd op zoek naar de waarheid, lifehacks en leuke facts.