Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland kan soms erg lastig zijn, maar gelukkig ben je op onze website terecht gekomen. De wedding assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Ibiza of Mallorca kunt houden met eventueel je familie en vrienden. Over de hele wereld zijn Ibiza en Mallorca zeer populaire locaties om te trouwen.

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen, zal je wel rekening moeten houden met een aantal factoren. Het is bijvoorbeeld verstandig om een aantal zaken van tevoren te regelen. Je zult namelijk een aantal documenten nodig hebben voor de voltrekking van het huwelijk. Dit is alleen mogelijk u een Spaanse inwoner bent of een van de 2 van spaanse komaf is.

Deze documenten zijn te verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje te nemen en ze vertellen je dan precies welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te laten verklaren op Ibiza.

Je kunt dit uiteraard ook in Nederland regelen, in ondertrouw gaan en de ceremoniële bruiloft op Ibiza houden. Voor Nederlanders wordt dit altijd op deze manier het huwelijk voltrokken

Vraag meer informatie op bij Wedding International

Wanneer u uw huwelijk op Ibiza of Mallorca wilt houden, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze weddingplanners. Dus waar wacht u nog op? Laat uw gegevens achter en wij organiseren uw droomhuwelijk op Ibiza!

About the Author: Wendy Hagen

Wendy is een gedreven journalist en professional met een hart voor dieren. Altijd op zoek naar de waarheid, lifehacks en leuke facts.