5 x Nederlandse mamablogs die je vanaf nu moet volgen

Mamablogs schieten als paddenstoelen uit de grond! Ondertussen zijn er zoveel bloggende moeders dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar welke mamablogger is echt de moeite waard om te gaan volgen? Wij zetten onze 5 favorieten op een rijtje voor jullie!

1. Mama van vijf

Met stip op één staat de bekendste mamablogster van ons land: Mama van vijf! Anne Cornut is mama van vijf kids (!) tussen 5 en 10 jaar oud en blogt ondertussen al 5 jaar over hoe zij alle ballen in de lucht probeert te houden. Naast het mama-, echtgenote-, vriendin-, collega-, huishoudster-, dochter-zijn, is ze gewoon ook zichzelf en dat zie je echt aan haar blog! Je vindt er de leukste adresjes met kinderen, leuke DIY-tips, lekkere recepten en heerlijke beelden van een groot en kleurrijk gezin! Deze blog is een must-follow, al was het maar om af en toe eens te gaan binnenkijken in haar kleurrijke drukke leventje!
www.mamavanvijf.be

2. Leuke Wereld

De blog van onze Mini-redactrice Lobke is jullie misschien niet onbekend, zij is ook één van onze favoriete mamabloggers! Ze is mama van twee en en plusmama van één en zwanger van haar derde kindje! Ze blogt over haar soms hectische leventje met haar kroost, maar vooral over de leuke dingen des levens en dat zie je aan haar blog! Toffe artikels over hoe zij haar drukke leventje combineert met de zorg voor een jong gezin, leuke DIY-tips, leuk uittips die ze niet zo lang geleden bundelde in haar boek Happy Kids, leuke shops en zoveel meer!
www.leukewereld.be

3. Tales From The Crib

Kelly is één van de eerste bloggers in ons landje en misschien geen echte mamablog, toch lees je op haar blog heerlijke avonturen over haar kinderen Flo en Dexter. Maar daarnaast lees je bij Kelly ook echte verhalen uit het leven gegrepen. Zo raakte ze een tijdje geleden zeer gevoelige snaren over het leven met een huilbaby of het leven als moeder zonder moeder. Blogposts waar je soms de krop van in de keel krijgt, dat maakt van haar blog een heerlijke blog om te volgen!
www.talesfromthecrib.be

4. Liesellove

De bezielster van deze creatieve blog is Lies, zij is naast creatieve therapeut vooral ook mama en dat straalt van haar blog af. Ze houdt van naaien voor haar kindjes, maar ze durft ook gevoeligere thema’s aansnijden zoals deeltijds werken, een vloek of een zegen? Schreeuwen tegen je kinderen en slaapproblemen. Nog niet zo lang bekend, maar wel heerlijk om te lezen en te volgen!
www.liesellove.be

5. Mwordmag

Een tijdje geleden startten de drie hipste mama’s van België de mamablog Mwordmag op, een blog voor modebewuste mama’s en mini’s over fashion, interieur en stijl. Isabel, Kathleen en Liesbeth flanneren moeiteloos van de ene rol in de andere, van mama tot werkende moeder tot blogger extraordinaire! Hun kindjes zien er ook altijd super gestyled uit maar ook hun huis. Zij zijn de trends altijd voor en hun foto’s zijn prachtig om naar te kijken.

Avatar

About the Author: Wendy Hagen

Wendy is een gedreven journalist en professional met een hart voor dieren. Altijd op zoek naar de waarheid, lifehacks en leuke facts.