SINT CADEAU TIPS VOOR JE BABY

Vanaf welke leeftijd vier je Sinterklaas? Wij begonnen er al mee toen Fay een baby was. Ze was 9 maanden op dat moment, kon al zitten en kruipen en vond het allemaal erg interessant. We deden dus ook aan Sinterklaascadeaus voor een baby. Al was het maar iets kleins.

Dit jaar hebben we natuurlijk Milo. Hij is bijna 6 maanden als het pakjesavond is en zal er zeker weinig van meekrijgen. Maar omdat zijn zus natuurlijk helemaal in Sinterklaas geloofd en er al maanden naar uitkijkt kopen we ook dit keer Sinterklaascadeaus voor een baby. Want hoe gek is het wanneer jij wel cadeaus krijgt, maar je baby broertje niet?!

Omdat wij niet de enige zullen zijn die voor een baby Sinterklaascadeaus “moet” kopen dit jaar heb ik wat tips verzameld.

SINTERKLAAS CADEAUTJES BABY 0-3 MAANDEN

Wanneer je baby echt pas geboren is heb je natuurlijk tijdens de kraamperiode al een boel cadeaus gehad voor je baby. Wat geef je dan nog? Eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit. Je doet het voor jezelf en/of voor je andere kind(eren). Denk dus bijvoorbeeld aan sokjes, rompertjes, luiers, nieuwe speentjes, een knuffeltje, een eerste kerstbal…

Sophie de Giraf – Kerstmis set
€ 33,13
Maar Fleur van Mama’s Liefste heeft ook nog meer goede cadeautips voor meisjesmama’s die niet van roze houden.

SINTERKLAAS CADEAUTJES BABY 3-6 MAANDEN

Is je baby tussen de 3 en 6 maanden dan kan hij/zij natuurlijk al wat meer. Mijn zoontje is op het moment van schrijven helemaal dol op zijn playgro loopy links dus mocht je deze niet in huis hebben dan is het wellicht een goed idee om deze aan Sinterklaas te vragen.

Verder gaf Marguerita ook als tip om veilige vingerverf te geven. Vingerverf is altijd een succes bij groot en klein, want wie houdt er nu niet van kliederen met verf? Verder heeft Sinteroma mij ingefluisterd dat ze voor onze baby onder andere een baby mobieltje heeft gekocht maar ook een Oball…

Oball Rollin Rainstick Bal

SINTERKLAASCADEAUS BABY 6-9 MAANDEN
Is je baby inmiddels al zo ver dat hij/zij begint met kruipen en zitten dan zijn er natuurlijk weer andere dingen te bedenken. Bijvoorbeeld boekjes om “zelf” te lezen, bouwtorens, het favoriete hapje (wellicht is je kind dol op soepstengels, pak het in en klaar!). Ook heeft Fisher Price leuk speelgoed, ook al voor de kleintjes. Bijvoorbeeld:

Fisher-Price BeatBo – Bewegende Robot

Charlotte heeft nog meer tips voor je, zij vertelt over het verlanglijstje van haar 7 maanden oude Emmi!

SINTERKLAASCADEAUS BABY 9-12 MAANDEN

En dan voor de wat oudere baby’s. Dit is vaak nóg moeilijker omdat er ook al een verjaardag in het zicht is. Wat wij kochten voor Fay toen ze 9 maanden was, was deze leuke Sint en Piet set van Little People. Maar ook de vrolijke vriendjes van Vtech zullen een succes zijn. Verder is een tipitent natuurlijk heel erg leuk, voorleesboeken, maar ook leuke vrolijke opbergmanden voor het speelgoed. Ook erg handig voor jezelf!

SINT CADEAU TIPS VOOR JE BABY

Nog een aantal algemene cadeautips voor je baby:

Geef iets wat nog net niet bij de leeftijd past. Voor de uitdaging of juist om later mee te spelen.
Geef een cadeautje waar je zelf ook iets aan hebt, bijvoorbeeld een leuk voorleesboek.
Je kunt ook altijd iets van kleding geven wanneer je iets tekort komt.
Vindt je kindje iets heel erg lekker bijvoorbeeld een soepstengel of rijst wafel, dan kun je dit ook leuk inpakken!
Heeft je kindje al veel spulletjes in een bepaald thema, vul dit dan aan.
Koop knutselspulletjes zodat je met je kindje bijvoorbeeld kunt gaan vingerverven.
Heeft je kindje een lievelingsknuffel? Koop er nog eentje (of twee), zodat je altijd een reserve hebt

Avatar

About the Author: Wendy Hagen

Wendy is een gedreven journalist en professional met een hart voor dieren. Altijd op zoek naar de waarheid, lifehacks en leuke facts.